DEC 10 2020

Marknadsför dig som konsult

Företag, Konsulter, Tips

Oavsett vilken typ av företag du bedriver så är det viktigt att synas. Det gäller att hitta de metoder som passar ditt företag bäst.

Om du marknadsför dig som konsult så kan det innebära att du får in mer jobb som gör att du i förläningen kanske kan anställa någon som arbetar för dig. Visst det kan vara en chanstagning med reklam av olika slag men när du väl hittar en metod så betalar den snabbt tillbaka sig.

Vilken marknadsföring ska man då välja? Ja, det är den stora fråga och i många fall så beror det på inom vilken bransch man är. Men profilprodukter är alltid något som kan vara bra att använda sig av. Välj den produkt som kan ges bort till kunder men också som du själv kan använda dig av.

Exempelvis jacka är bra att ha med företagets logga och webbadress på. Då ser de runt dig vilket företag du har och hur de kan komma i kontakt med dig. Pennor är annars kanske det vanligaste man trycker upp företagets logotyp och telefonnummer på.

Idag så finns det mängder med profilprodukter som man kan välja på. Försök att hitta den produkt som passar dig bäst. Det finns naturligtvis andra metoder att marknadsföra sin konsultverksamhet på och det kommer vi att återkomma till i en annan artikel.

Vi hoppas att du tyckte att denna artikel var intressant och läsvärd och hoppas att du når den framgång du önskar med hjälp av exempelvis profilprodukter.