APR 13 2018

Tips för en lyckad kickoff

Företag, Tips

En kickoff är ett perfekt tillfälle för ett företag att starta ett nytt projekt och sätta den fokus som behövs för utföra detta jobb. För den som funderar på att anordna en kickoff kan det vara bra att få några hjälpsamma tips.

Planering är A och O

Alla lyckade kickoffer är de som planerats väl innan och tittat på alla detaljerna. Allt från resan dit och tillbaka, samt alla planerade event under dagen eller dagarna som kickoffen består av. Se till att ha en schema och försök följa detta till punkt och pricka. För att kunna göra detta måste man även se till att planera in raster och liknande.

Jobb och undehållning

En kickoff kan vara väldigt produktiv för företaget, men det är även ett tillfälle där man alla kan få umgås och lära känna varandra. Av denna anledning bör man planera in lite roliga övningar eller kanske en show från en underhållare. Detta är utmärkt för moralen och får alla anställda att känna att de uppskattas. Många gillar att inkludera teambuildingövningar på kickoffer och de kan absolut ge resultat. Se bara till att övningen testar de moment som kan behövas i företaget.