MAJ 18 2023

Massage på jobbet vore väl skönt

Företag, Tips

Stillasittande jobb eller tvärtom för fysiskt arbete kan bidra till smärta i nacke, rygg och andra delar av kroppen. Det finns dock många sätt att undvika onödig press på kroppen och lätta på spänningarna.

Massage är något som verkligen hjälper och gör att du är mindre spänd. Är du intresserad av att få massage på jobbet kan du alltid kontakta naprapatlandslaget.se. Det kommer garanterat att bidra till ökad jobbglädje på arbetsplatsen.

Massage har många positiva effekter

Förutom att massage är bra för dina muskler så bidrar det enligt studier också till en bättre självbild och interaktionsförmåga. Massage frigör hormonet oxytocin som bidrar till en ”må bra känsla” och gör att vi känner oss mer tillfreds med tillvaron. Därför rekommenderas massage också till personer som lider av depression. Massage är också bra för dig som känner sig stressad eller har ångest.

Du som lider av huvudvärk borde bege dig till en massör för att få hjälp. Ofta är det nämligen spänningar i nacke och axlar som är orsaken till huvudvärken. Tränar du mycket och därför ofta har träningsvärk kan en massör lätta på spänningen i dina ansträngda muskler. Massage kommer då att öka blodcirkulationen, vilket hjälper musklerna att slappna av.