FEB 07 2023

Nya lokaler för företaget och dags för flytt

Företag, Tips

Det är mycket att tänka på när det är dags att byta lokaler. Företaget har kanske vuxit och behöver flytta till större lokaler, men frågan är om större är bättre?

Kanske behöver ni först göra en översyn innan ni bestämmer er för vad som är bäst. Det optimala är under sådana situationer att ta in experthjälp. Det kan hjälpa er att ta ett väl grundat beslut.

Försäkringar

Ni kanske funderar på att själva flytta företaget. Tänk på att i förväg kolla upp vad som gäller om olyckan är framme. Om det visar sig vara dyrt med en extra försäkring kanske det visar sig vara billigare att anlita flyttfirma.

Billigt inte alltid bättre

Jämför du olika flyttfirmor, tänk på att billigt inte alltid behöver vara bättre. Om en flyttfirma har priser långt under vad andra tar för samma tjänst är det viktigt att först kontrollera om företaget är registrerat och har trafiktillstånd samt transportförsäkring.

Extra tjänster

Det är också viktigt att ta reda på om företaget behöver magasinera vissa saker under en tid. Det kan vara saker som företaget inte får plats med och kommer att sälja vidare eller om det är en tillfällig lösning innan flytten kan ske. Att få all service samlad under samma flyttfirma sparar både tid och pengar.