JUN 18 2021

Digitala märkssystem för industrin

Företag, Tips

Domino Printing Solutions gör automatiserad märkning och vi hjälper kunder att utveckla, bygga och installera olika märkssystem som är anpassade specifikt för kunden. Om du inte hittar ett bra färdigt system, kan du kontakta företaget så hjälper de dig med detta.

Orsaker till att ha ett eget märkssystem

Du vill kanske också spara in på tid, förenkla hanteringen eller så också förbättra arbetsmiljön på arbetsplatsen. Domino har möjlighet att hjälpa till i hela processen. Allt från att göra behovsanalys, ge olika förslag på lösningar och därtill designar de och bygger hela konstruktionen. Märkssystemet ska därefter bli godkänt via ett FAT-test. Efter det håller vi en kurs i användningen av ditt system. Ert företag får därefter dokumentation och tillhörande CAD-modeller samt ett certifikat. Du kan alltså räkna med att du köper en komplett märksstation för just ditt behov.

Märkutrustning för alla branscher

Dominio gör märkning, kodning och etikettering som passar det flesta branscherna. Om du behöver sätta en datummärkning, variabel- och autentiseringsdata eller till exempel streckkoder på olika produkter, väljer du detta. Produkterna du märker kan till exempel vara olika emballage, förpackningar och pallar. Deras produkter klarar höga krav på hastighet och håller alltid hög kvalitet. Klicka här för att ta reda på mera om de lösningar som kan hittars hos Domino Printing Solutions.