JAN 22 2018

Hitta återförsäljare

Tips

Många gånger så gäller det att hitta återförsäljare som säljer just det ni som företag är i behov av. Det går inte att som privatperson springa runt i stadens butiker och leta upp produkter utan man är tvungen att skapa en kontakt och en relation med en återförsäljare som säljer just det som ni använder i ert arbete.

Arbetas det inom byggsektorn så är man i behov av flera olika produkter. Det kan vara byggmaterial men också handtag och lås bland annat. Hos BB Gruppen så hittar du allt du behöver för lås, säkerhet, beslag och inredning till offentliga lokaler. Det är en stor fördel att man anlitar en och samma leverantör till flera olika produkter. Det är enkelt att vända sig till en försäljningskanal istället för att leta runt för att hitta det man är i behov av.

Många gånger så får man fördelaktiga avtal som gör det hela betydligt enklare än om man handlar hos många andra. Planeringen inför varje jobb är viktigt för att kolla upp vad som man är i behov av och att beställningen görs i god tid så produkterna finns på plats när det är dags att montera in dessa. Det kan också vara en fördel att bli avtalskund så får du många fördelar och hjälp vid beställning av de produkter ni är i behov av.

Lycka till med att hitta den återförsäljare som ni är i behov av och att ni får ett långt och lyckosamt samarbete.