APR 26 2017

Viktigt att tänka på inför företagsevent

Företag, Tips

Att hålla ett företagsevent är väldigt spännande, både för dem som planerar och för de inbjudna som får gå på själva eventet. Exakt vad som är bra att erbjuda när det gäller underhållning och liknande kan dock vara väldigt svårt att bestämma sig för när man är ansvarig för att planera detta. Här följer därför ett par tips på vad som kan bli en stor hit på nästa event.

A och O är planering och att hitta på aktiviteter. Om det bara är en middag med öppen bar så kommer det kännas som alla andra tillställningar. Varför inte anlita någon som anordnar aktiviteter som Lösa mordgåtan eller frågesportslekar. Boka in eventet hos företag som erbjuder olika rum med ledtrådar som ska leda er till svar eller för att kunna ta er ur rummet.

Föreställning

Det kan vara en bra idé att boka någon form av föreställning till nästa företagsevent. Exakt vilken typ av föreställning som är bra beror lite på vilken typ av företag som ni har samt vilka de anställda är. Det kan till exempel vara väldigt roligt att ha en trollkarl eller liknande underhållning på nästa företagsevent. Detta kan ge en väldigt trevlig stämning som i sin tur leder till ett företagsevent som man inte kommer att glömma i första taget.

Musik

Om du ska hålla i ett företagsevent och inte riktigt vet vad du ska välja så är det svårt att misslyckas om man hyr ett band som uppträder på eventet. Så länge som det är ett band som är vana att uppträda och som spelar musik som de allra flesta har lätt för att tycka om så bör det gå hem.

Ytterligare tips på företagsevent

Det kan även vara bra att välja rätt lokal för ert företagsevent. Om du inte har en passande lokal för eventet så spelar det ingen roll hur bra själva eventet är. Fel lokal ger helt fel atmosfär. Det bör gå galant om eventet planeras i förväg så att ni kan boka korrekt lokal.